fredag 15 juni 2012

Sommartips



Detta blogginlägg är en kopia på senaste nyhetsbrevet, men eftersom det innehåller lite sommartips tänkte jag även publicera det här: Snart är det midsommar och helt enligt "traditionen" är det ganska kallt. Det finns dock fortfarande hopp om att solen ska titta fram och jag vill därför passa på att komma med lite "damtidningstips" - Obs missa inte erbjudandet längst ner i brevet!

Hår
Skydda håret mot solen (speciellt om det är färgat) med en hatt eller stylingprodukter. Eller varför inte odla strandlooken med hjälp av Sea mist salt spray från John masters organics.










Läppar
Kom ihåg att solen är tuff mot läpparna - använd solskydd. Du kan framhäva din sommarkulör med lite färg på läpparna. En ljus läppglans gör läpparna fylligare. Se även de fina färgade läppbalsam från Crazy Rumors










Ben

Om du rakar benen kan du passa på att göra det ekologiskt. Du kan t e x använda Shave now Wash & Shave från Green People eller den fantastiska Birch & Cedarwood Shaving Bar från John masters organics. Om du har torr och livlös hud på benen kan vi rekommendera att exfoliera med en sockerskrubb och smörja med en fin olja; och här vill vi återigen tjata om de fantastiska multioljorna från Zenz Therapy. Om du känner dig blek kan du fuska dig till lite färg med Brun utan sol.




Fötter
Välskötta fötter är ett måste när det är dags att släppa tårna fria i sandaler och på stranden. Exfoliera med en sockerskrubbeller gör din egen saltskrubb med Finkornigt havssalt och olivolja. Piffa upp naglarna med en fin nagellack från Suncoat.





...Och just det - du får fri frakt fram till midsommar:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar